Evenement Circulariteit in Ridderkerk - pijler Duurzaamheid

264 keer bekeken 0 reacties

Met gepaste trots nodigt de M50-pijler Duurzaamheid u uit om op 10 maart 2022 van 12.00 uur tot 16.30 uur deel te nemen aan het evenement Circulariteit in het Experiencecenter Van Gelder, Ridderkerk. In samenwerking met BlueCity, PhiFactory, Experience Center Ridderkerk en de Erasmus Universiteit.

Voor meer informatie zie https://gemeente-barendrecht.email-provider.nl/web/ss5dqu57da/yjl1n5encz 

 

"De beste tijd om te starten is gisteren"


 Er is altijd een reden om zaken uit te stellen; zeker met onze drukke agenda's. Toch vraag ik u om het event over circulariteit bij te wonen; onze aarde wacht namelijk niet op onze agenda's of op de verkiezingen.

We moeten aan de slag en elke stap telt.

Daarom wil ik u bij deze uitnodigen voor het M50 Evenement Circulariteit & Gedragsbeïnvloeding. In samenwerking met BlueCity, PhiFactory, Experience Center Ridderkerk en de Erasmus Universiteit is er een mooi programma samengesteld.

Ik zie u graag 10 maart aanstaande in het Experience Center te Ridderkerk; u kunt zich aanmelden via deze nieuwsbrief.  

Met vriendelijke groet, Tanja de Jonge
Wethouder gemeente Barendrecht 

 

 

Geerke Versteeg is vanuit huis uit opgegroeid met circulaire principes. Met het bedrijf PHI Factory, ondersteunt zij organisaties bij het realiseren van hun duurzame en circulaire ambities en daagt ze opdrachtgevers maximaal uit om te versnellen naar een circulaire economie en een duurzame vraag in de markt te zetten bij inkooptrajecten.

Geerke is dagvoorzitter van het evenement en heet u van harte welkom. 
 

 

Workshop gedragsbeïnvloeding

 

 

Erasmus Universiteit werkt samen met gemeente Barendrecht, zo onderzoeken zij onder andere hoe en welke effecten gedragsbeïnvloeding heeft op inwoners en ondernemers, in relatie tot circulariteit.

Leer meer hierover en kom naar de workshop.

“Kennis over gedragsbeïnvloeding is cruciaal in deze transitie"
 

 

Directeur met een Missie

 

 

Sabine Biesheuvel is algemeen directeur bij BlueCity.

BlueCity is een voorbeeldstad voor de circulaire economie: een stad binnen de stad Rotterdam waar ondernemende geesten elkaar ontmoeten en concreet handelingsperspectief ontwikkelen, of het nu gaat om het vergroten van je impact, zero waste leven of het ontwikkelen van een future proof materiaal.

Sabine zal een inspirerende Keynote verzorgen waarin zij u meeneemt hoe zij en haar een team een oud subtropisch zwembad van 12.000 vierkante meters hebben om weten te bouwen tot innovatieve stad.
 

Programma; let op; we starten in de middag

 

 

Het programma is gewijzigd naar enkel een middagprogramma met lunch. U bent van harte welkom voor de lunch; die start om 12.00 uur; de inloop is om 11.45. 

We ronden af rond 16.30; aansluitend is er de gelegenheid tot kennis delen en netwerken. 

 

 

Locatie Van Gelder Ridderkerk Experience Center

 

 

Locatie gegevens

Experiencecenter Van Gelder Ridderkerk
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk

LINK GOOGLE MAPS
 

 

Aanmelden


 U kunt zich hier aanmelden voor het event. Aanmelding is kosteloos. U kunt meerdere personen tegelijk opgeven.  Alternatief: stuur een e-mail naar m.cappon@bar-organisatie.nl 

 

0  reacties

Cookie-instellingen