Ledenbijeenkomst 24 juni 2022. Middelgroot, het Volgende Hoofdstuk!

651 keer bekeken 0 reacties

Op 24 juni 2022 van 09.30 uur tot 13.00 uur staat de M50-ledenbijeenkomst gepland. Gastspreker Tim 's Jongers beschrijft de kloof tussen beleidsmakers en de groep ‘hooplozen’. Hoe verbindt u deze werelden? U bent van harte welkom in Zeist om het programma bij te wonen. Inloop is vanaf 09.00 uur.

In veel van onze deelnemende gemeenten zijn inmiddels de nieuwe colleges gevormd. Hoog tijd om nader kennis te maken op de M50-ledenbijeenkomst op vrijdag 24 juni 2022! Als netwerk van middelgrote gemeenten komen wij op voor de belangen van middelgrote gemeenten en benutten wij elkaars kennis en kunde. Deze ALV is bijzonder, vanwege de vele nieuwe gezichten die aanwezig zijn, maar ook vanwege een aantal ontwikkelingen. We stellen de nieuwe M50-netwerkgovernance vast, waarbij de vacatures voor de vrijgekomen posities in het dagelijks bestuur thematische pijlers worden opengesteld.

Op 24 juni 2022 van 09.30 uur tot 13.00 uur staat de M50-ledenbijeenkomst gepland. Bestuurders en contactambteanren van middelgrote gemeenten zijn van harte welkom in Zeist om het programma bij te wonen en samen met ons van een lunch te genieten. Inloop is vanaf 09.00 uur. Ons bezoekadres is Het Rond 1, 3701 HS Zeist. Parkeren kan tegen betaling onder het gemeentehuis, of gratis op parkeerplaats Zinzendorflaan, naast Slot Zeist (5 minuten loopafstand).

Wat kunt u verwachten?

 

09.30 uur – Opening

Opening door voorzitter Koos Janssen. Introductie van het netwerk en verwelkomen nieuwe leden.

09.45 uur – Vaststellen governance en opstellen vacatures

Vaststellen van nieuwe M50-governance en opstellen diverse vacatures voor posities DB-lid of pijlervoorzitter

10.10 uur – Gastspreker over de maatschappelijke kloof en kansenongelijkheid

Gastspreker Tim ’S Jongers vertelt over kansenongelijkheid in de maatschappij. Hij beschrijft de kloof tussen beleidsmakers en de groep ‘hooplozen’. Daarbij deelt hij ervaringen uit zijn eigen turbulente jeugd en vertelt hij over het in verbinding staan met beide werelden.

11.00 uur – Koffiepauze

11.15 uur – Kennismaken nieuwe directeur Platform31

De nieuwe directeur van Platform31, Victor Everhardt, maakt kennis met het M50-netwerk. Hij geeft een korte inkijk in de beschouwing van Platform31 naar de nieuwe coalitieakkoorden.

11.30 uur – Nieuwe colleges, nieuwe gesprekken

Er zijn nieuwe gemeenten tot het M50-netwerk toegetreden en nieuwe colleges gevormd. We gaan in groepen uiteen en maken nader kennis. We gaan in gesprek over de betekenis die M50 heeft voor uw gemeente en wat u voor het netwerk wil betekenen.

12.15 uur – terugkoppeling en vooruitblik volgende ALV

Korte terugkoppeling van de gevoerde gesprekken. Een korte vooruitblik door gemeente Meierijstad naar de ALV op 23 september en de bijzondere locatie waar wij welkom zijn.

12.30 uur – Lunch

Afsluitende lunch op het gemeentehuis

13.00 uur – Einde bijeenkomst

Einde bijeenkomst. Gelegenheid voor eigen initiatieven of samenkomst van pijlers.  

 

U kunt zich aanmelden via middelgrotegemeenten@zeist.nl 

0  reacties

Cookie-instellingen