M50-ledenbijeenkomst 23 september Noordkade Meierijstad

895 keer bekeken 0 reacties

Op 23 september 2022 staat van 09.30 uur tot 13.00 uur de M50-ledenbijeenkomst gepland. Rijksbouwmeester Floris Alkemade vertelt over de Meierijstadse Raad van Verbeelding! U bent van harte welkom aan de Noordkade, het industrieel hart van Veghel (gemeente Meierijstad), om het programma bij te wonen

Wist u dat: 2050 inmiddels dichterbij ons is dan 1990? De toekomst is hier en dat vraagt om visie en lef! Op 23 september 2022 staat van 09.30 uur tot 13.00 uur de M50-ledenbijeenkomst gepland. Rijksbouwmeester Floris Alkemade vertelt over de Meierijstadse Raad van Verbeelding! U bent van harte welkom aan de Noordkade, het industrieel hart van Veghel (gemeente Meierijstad), om het programma bij te wonen. Inloop is vanaf 09.00 uur.

Raad van Verbeelding

De Raad van Verbeelding is hèt inspiratiekader voor de toekomst in gemeente Meierijstad. Een uniek project waaraan bekende succesvolle Nederlanders (met wortels in Meierijstad) hebben ‘meegedroomd’. Zij inspireren Meierijstad met durf en ondernemerschap en brengen kennis van buiten naar binnen. Wat levert dat op? Rijksbouwmeester Floris Alkemade (onder andere bekend van de voorbereiding van de renovatie van het Tweede Kamergebouw) is één van deze inspirators. Hij vertelt u alles over de Raad van Verbeelding op onze ledenbijeenkomst op 23 september.

De Noordkade in Veghel
We zijn te gast op een bijzonder locatie: De Noordkade van Veghel. Welkom op de plek waar dromen, visie en ondernemerschap samenkomen! Waar vroeger en nu gemixt en gemengd wordt! Hier in het industrieel hart van Veghel wordt volop ontwikkelt. U vindt er een evenemententerrein, een sterrenrestaurant, een bioscoop, tal van bijzondere winkels, horeca, de grootste Jumbo van Nederland en binnenkort zelfs een chocoladefabriek! Het is een prachtige plek om onze ALV te mogen organiseren en natuurlijk krijgt u de mogelijkheid voor een rondleiding.

En verder
Deze ALV is een belangrijk moment voor de doorontwikkeling van ons netwerk. We kiezen namelijk een nieuw Dagelijks Bestuur en nieuwe pijlervoorzitters, die ons netwerk de komende jaren gaan inspireren vormgeven.

Daarnaast heeft onze kennispartner Platform31 een analyse gedaan naar de coalitieakkoorden naar aanleiding van de afgelopen verkiezingen. Wat valt op als je de coalitieakkoorden van middelgrote gemeenten met elkaar vergelijkt? En wat is de impact van de winst van de lokale partijen? Onderzoeker Koos van Dijken neemt ons mee in zijn bevindingen.

Tot slot
We verwelkomen bestuurders en contactambtenaren graag op 23 september 2022 van 09.30 uur tot 13.00 uur aan de Noordkade in Veghel. Inloop is vanaf 09.00 uur en we sluiten af met een gezamenlijke lunch. Het bezoekadres is Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EC Veghel (parkeren bij voorkeur op P3).

U kunt zich aanmelden via middelgrotegemeenten@zeist.nl

Overzicht programma in de vorm van schema: 

 

0  reacties

Cookie-instellingen