Zet uw good practise in the picture!

26-11-2013 6040 keer bekeken 0 reacties

Het PMG wil uw good practices in beeld brengen. Het doel hiervan is andere gemeenten te inspireren en bestuurders, politici en beleidsambtenaren te laten zien welke mooie dingen er gebeuren in onze gemeenten en welke resultaten wij boeken.

Het idee is ontstaan naar aanleiding van contacten met Tweede Kamerleden die nieuwsgierig zijn naar de wijze waarop middelgrote gemeenten in de praktijk met de decentralisaties aan de slag zijn. Het is tevens een vervolg op de publicatie "De kracht van middelgroot".

Naast good practices met betrekking tot het sociale domein zijn we ook op zoek naar goede voorbeelden op andere terreinen zoals bedrijfsvoering, ruimtelijke ordening, economie, veiligheid of fysieke leefomgeving.

U kunt uw good practice  inzenden. Vervolgens zal de pijler Bestuur, samen met de voorzitters van de overige pijlers, een selectie maken uit de inzendingen. De voorbeelden die zijn geselecteerd, worden door het PMG "in the picture" gezet op onze website, nieuwsbrief, Twitter, etc. Ook zullen we deze voorbeelden gebruiken in gesprekken met vertegenwoordigers van andere netwerken en organisaties. Omdat u als beste op de hoogte bent van uw good practices willen wij u vragen zelf de beschrijving te maken. U kunt dit doen aan de hand van het formulier.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen