Innoveer op het terrein van organisatie en persoonlijke ontwikkeling

11-12-2014 3341 keer bekeken 0 reacties

Als platform voor o.a. innovatie willen we een bericht van het A+O fonds over "3-2-1 Co! een actieve uitvraag naar innovatieve projecten bij gemeenten" onder de aandacht brengen.

3-2-1-Co!: U een innovatief idee, het A+O fonds maakt het mogelijk! 
“A+O fonds Gemeenten start zoektocht naar innovatieve ideeën” 

Gemeenten hebben te maken met tal van uitdagingen. Bezuinigingen, vergrijzing, de decentralisaties, zomaar een aantal onderwerpen waar de sector met oplossingen moet komen. Er wordt een groot beroep gedaan op de innovativiteit van gemeenten. Gelukkig blijken gemeenten heel goed in staat om met vernieuwende ideeën te komen. De uitdaging voor gemeenten zit hem veel meer in het vertalen van deze ideeën naar de praktijk. Het A+O fonds Gemeenten ondersteunt u hierbij. Financieel met subsidies, maar met ’3-2-1-Co!, werken aan de Next Practice’ ook bij de realisatie van een subsidiabel projectplan. 

Wat is het? 
3-2-1-Co! is een actieve uitvraag naar innovatieve projecten bij gemeenten. Het A+O fonds Gemeenten roept gemeenten op om hun innovatieve ideeën op het gebied van organisatie- of persoonlijke ontwikkeling in te dienen. Vorig jaar, de eerste editie, leverde deze oproep meer dan 40 innovatieve ideeën op. Alle ontvangen ideeën worden voorgelegd aan een selectiecommissie, die de tien beste selecteert. Deze commissie kijkt naar drie aspecten; Innovatie, Impact op de sector en Uitvoerbaarheid. De tien beste ideeën strijden op 26 maart 2015 om het beste idee 3-2-1-Co! 

Wat levert het u op? 
Deelname aan 3-2-1-Co! betekent dat u niet alleen kans maakt op financiële ondersteuning voor de realisatie van uw innovatieve idee, maar ook op projectondersteuning voor het realiseren van een subsidiabel projectplan. Daarnaast biedt de finaledag op 26 maart u een uniek platform om uw eigen ideeën te verrijken en te leren van andere professionals uit de branche. 

Deelnemen 
Deelnemen aan 3-2-1-Co kan door uw idee in te dienen via de website van het A+O fonds Gemeenten.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen