Meeting Midsized Brabant: Samen op zoek naar de kracht van middelgroot!

23-03-2015 3053 keer bekeken 1 reacties

Donderdag 23 april 2015 organiseert BrabantKennis van 12.30 uur tot 17.30 uur een bijeenkomst over de toekomst van Midsize Brabant. Na verschijning van twee essays in februari en maart, staat deze middag in april in het teken van de eindpublicatie en de vier toekomstscenario’s voor Midsize Brabant.

Wat weten we eigenlijk over de middelgrote steden in Brabant?! De afgelopen decennia hebben deze steden in de schaduw gestaan van de aandacht van politiek, overheid en maatschappelijk middenveld. In Brabant ging de meeste aandacht uit naar de leefbaarheid op het platteland en de ontwikkeling en positie van de stedelijke regio. Reden voor BrabantKennis en RUIMTEVOLK om het toekomstperspectief van de middelgrote Brabantse steden onder de loep te nemen.

In deze toekomstverkenning kijken we met een open blik naar de kracht en kansen van de middelgrote Brabantse steden, we ontwikkelen mogelijke scenario’s die het gesprek over hun toekomst richting kunnen geven. Graag gaan we in gesprek met eenieder die betrokken is bij de ontwikkeling van Midsize Brabant. Dit doen we in de vorm van een mini-sympoium met veel ruimte voor interactie en debat.

De bijeenkomst wordt begeleid door dagvoorzitter Pieter van Ree (Royal Haskoning), met bijdragen van onder meer:

Joks Janssen (BrabantKennis)
Judith Lekkerkerker en Sjors de Vries (Ruimtevolk)
Han Olden en Oedzge Atzema (ESD2, Universiteit Utrecht)
Haroon Sheikh (Cyrte Investments)
Marcel Boogers (Universiteit Twente)
Cees-Jan Pen (Fontys Hogescholen)
Ferdi Licher (Ministerie van Binnenlandse Zaken)
Nicoline van Enter (SLEM Waalwijk)
Wobine Buijs (gemeente Oss)
Nol Kleijngeld (gemeente Waalwijk)

Geïnteresseerd? Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Aanmelden kan via het aanmeldformulier rechtsboven of door het sturen van een mailtje naar info@brabantkennis.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Brabant Kennis .

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Kelmumn 18-10-19 om 9:12

Cialis Generika Per Uberweisung Pattaya Kamagra No Prescription Needed buy viagra online Stendra Legally Los Angeles Levitra Acquisto Italia Cod Direct Bentyl Next Day Medicine Mastercard Accepted

Cookie-instellingen