Ondernemersplein Zeist

1192 keer bekeken 0 reacties

Het PMG en het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten zoeken elkaar steeds meer op. Tijdens het KING Congres Work in Progress heeft de Gemeente Zeist (lid PMG) een workshop verzorgd over het Ondernemersplein: het centrale aanspreekpunt voor ondernemers in Zeist!

De gemeente Zeist heeft voor het ontzorgen van de ondernemers het Ondernemersplein opgestart. Dit plein is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers en is gericht op het verbeteren van de dienstverlening aan ondernemers, waarbij de kerntaken regievoering, accountmanagement en het verstrekken van een aantal vergunningen centraal staan.

Zeist boekt met het ondernemersplein resultaat. Voor ondernemers is er nu één aanspreekpunt bij de gemeente, discussies binnen de gemeenten worden meer vanuit de praktijk gevoerd en ondernemers hebben zich (mede) door toedoen van het ondernemersplein in Zeist gevestigd of hebben door contact met het ondernemersplein een betere vestigingslocatie gevonden.

Tijdens de workshop zijn naast de successen, ook valkuilen en toekomstplannen met elkaar gedeeld. Voor meer informatie over en contactgegevens van het ondernemersplein verwijzen wij u naar de website van Zeist en de presentatie die tijdens de workshop is verzorgd.

0  reacties

Cookie-instellingen