Inspiratiebijeenkomst met Daan Roosegaarde

3091 keer bekeken 0 reacties

13 juni organiseert de gemeente Zeist een inspiratiebijeenkomst met kunstenaar van het jaar Daan Roosegaarde. Daan werkt(e) voor een aantal gemeenten aan innovatieve projecten zoals het Light-S project in Eindhoven. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor bestuurders en ambtenaren van PMG-leden.

Daan Roosegaarde
Daan is een kunstenaar, ontwerper en architect die technologie, architectuur en natuur met elkaar verbindt in tactiele high tech kunstwerken. Met zijn interactieve kunstwerken wil hij de verbeelding prikkelen en een nieuwe droomwereld scheppen. Hij werkt met een team van ontwerpers en techneuten vanuit zijn ateliers in Waddinxveen en Shanghai en werd in 2006 bekend met het interactieve lichtlandschap Dune. Sindsdien wordt zijn werk wereldwijd tentoongesteld zoals in Londen (Tate Modern en V&A), in Tokyo en in Hong Kong.

Daan Roosegaarde werkt(e) voor een aantal gemeenten in Nederland aan innovatieve projecten zoals de Weg van de Toekomst in Oss, het Light-S project in Eindhoven, het Van Gogh pad in Nuenen, het Waterlicht in de Noordoostpolder en de Smart Highway in Helmond.

Zowel deze voorbeeldprojecten als Daan zijn manier van denken is inspirerend voor velen. Hij heeft een heldere visie op de stad van de toekomst en optimale benutting van de openbare ruimte.

Aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via middelgrotegemeenten.@zeist.nl.

Locatie    Slot Zeist , Zinzendorflaan 1 in Zeist
Aanvang 14.30 uur
Afsluitende borrel: 17.00 uur

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen