Programma Ledenbijeenkomst Harderwijk

2140 keer bekeken 0 reacties

Op 8 november spreekt Tof Thissen (directeur KING) over de implementatie van decentralisaties en Felix Wigman (directeur BRO) over regionale winkelcentra van middelgroot tijdens onze ledenbijeenkomst. Hieronder vindt u het programma.

Tof Thissen over effectieve implementatie decentralisaties

Tof Thissen is directeur van het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING). KING is deskundig op het terrein van organisatie(-ontwikkeling) en uitvoering van gemeentelijke taken. Het is een onderwerp dat in het licht van de implementatie van de decentralisaties bij uitstek actueel is en waar alle gemeenten volop mee aan de slag zijn.

Felix Wigman over regionale winkelcentra in relatie tot ontwikkelingen in de retail

Felix Wigman is directeur van BRO,  een van de grootste advies- en ontwerpbureaus in de ruimtelijke ordening en verzorgt een presentatie over de regionale winkelcentra i.r.t ontwikkelingen in de retail. Naar aanleiding van de presentatie is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp.

Advies commissie Governance

Karel Loohuis (burgemeester Hoogeveen), Pieter Smit (burgemeester Oldambt en PMG-adviseur Luuk Beckers zijn in gesprek gegaan met de Commissie Governance van de VNG. Deze commissie heeft de opdracht de bestuurlijke organisatie van de VNG te versterken. De commissie presenteert haar bevindingen tijdens de BALV van de VNG.

De bijeenkomst start om 10.00 uur en wordt om 12.30 afgesloten met een eenvoudige lunch.

0  reacties

Cookie-instellingen